Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üdvözlünk a Prémium Rumok világában!

A Premirum Europe-ot Mi, két szenvedélyes rumrajongó, Meskó Bálint és dr. Pipei Csaba alapítottuk.

Szenvedélyesen rajongunk a rumokért, így örömmel osztjuk meg veled e csodálatos szeszes ital iránti szeretetünket.  A rum összetett és változatos ízei iránti rajongásunk eredménye ez a platform, amely a világ legjobb rumjait, valamint a mögöttük álló hagyományokat és kultúrákat ünnepli.

A rumnak gazdag történelme van és ismertető jellemzője, hogy a cukornád erjesztett levéből vagy a cukorgyártás során keletkező cukornád melaszból készül. A gyártási folyamat során a párlatot fahordókban érlelik, ez adja meg az ital különleges ízét és aromáját.

Lelkes rumrajongóként sokat utaztunk a Karib-térségben, Közép- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában, hogy felfedezzük a rum gazdag történelmét és gyártási módszereit. Megkóstoltuk és megismertük a különböző rum stílusokat a merész, karakteren száraz rumoktól a fűszeres vagy gyümölcságyon érlelt italokon át az egészen lágy, behízelgően édes rumokig.

Oldalunkon a világ legfinomabb prémium rumjai közül válogathatsz. Minden rumot gondosan szelektáltunk, változatos közönségen teszteltük (nyílt és vak teszteken) így biztosítva, hogy kiválóló rumokat nyújtsuk és minden kortyban egy igazán felejthetetlen élményben lehessen részed.

Csatlakozz hozzánk  Te is egy utazásra a prémium minőségű rum világában, prémium minőségű rumgyűjteményünkben, és fedezd fel a csodálatos ízeket és aromákat!

Üdvözlettel:

Csaba és Bálint 

Keresés